Mobilen <3

2012-07-04 | 14:51:08 | Kategori: Allmänt | 4 kommentarer
Min mobil lever, skärmen är skadad men den funkar och ingen är gladare än jag. Blev helt lycklig när jag tryckte start, räknade med att skärmen skulle förbli svart men nej den gick igång. Åh vad glad jag är, nu kan jag gå promenader med p3 i lurarna, älskart <3
 
Någon med tips på bra musik / spotify listor? :)

Onsdag

2012-07-04 | 12:31:15 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Mått halv kasst sista dagarna så inte varit motiverad alls till att skriva. Ska provstarta med dränkta telefon idag, får se hur det går, hoppas hoppas den startar! Idag har jag jobbat ett par timmar, kom nyss hem och ska sätta igång med tvättning + städning.
 
Ligger på minus, åt 25g kesella (naturell, lätt var slut) och drack svart kaffe till frukost, inte ätit sen dess. Har gått på jobbet hela dagen idag med så det lilla jag åt är nog bort bränt.
 
Är det fler som har problem att äta? Jag brukade äta 100g kesella/kvarg (lätt) drog ner det till 50g och inte ens det orkar jag äta nu, lägger upp 50g men äter knappt hälften. Får som kramp attacker i magen med känns nästan som extremt håll fast i hela magen, hände idag med så fick stå dubbel vikt ett par minuter för att kunna andas. Vad är det frågan om? Som det är nu äter jag typ lite kvarg och lite sallad under dagen  = stannar på runt max 100 kcal för både frukost och lunch ihop. Sen äter jag mer på kvällen, och försöker att inte äta emellan, möjligen några gurkbitar eller så. Men varför får jag dessa krampanfall?
 
Får se om det blir träning idag, äntligen kan jag i alla fall gå normalt efter helgen bravader, men tror jag tar löpningen imorron, får bli extrem låg kalori mat idag istället och en pw senare. Ha det fint ni alla ♥

Söndag

2012-07-01 | 10:54:40 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Kvällen igår blev riktigt lyckad, tog en båt och åkte och grillade på en strand. Riktigt mysigt, gjorde upp eld med ved och satt på massor med filtar. Idag är det inte riktigt lika trevligt dock, bakfull + öm, har sår överallt. Lyckades halka på hala stenar och slog mig överallt, min fot är helt uppsvullen, kan inte gå på den. Nice, alltid lyckas man med något. Telefonen och kameran är stendöda med, de fick sig också ett dopp i sjön.
 
Åt inget igår, eller petade i mig lite solrosfrön på kvällen sen men åt inget annat, äter lite solrosfrön nu med och dricker mellan mjölk. Var så grymt sugen på mjölk så fick bli ett glas! Vågen visade - 0,3kg idag men så kan unna mig, rodde ju massor igår med så brände nog lite på det.
 
Hoppas ni hade det trevligt igår, och att ni inte vaknade upp med en kropp som gör ont överallt ♥
Jag triggar inte, min blogg är mitt andrum, mina tankar översatta till ord.