Godmorgon!

2012-08-13 | 08:11:41 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Godmorgon!Måndag idag då, och jobb om en stund.
Mår lite illa men det ska gå bra! Efter jobbet blir det löpning, jag SKA träna idag, tvingar mig själv om inte annat. Är dock äckligt trött, men så går det när man inte kan sova.

Igår var en ganska okej matdag, åt lite lättkvarg till frukost och sen kvällsmaten var grönsaker i ugn + kyckling till. Åt lite gurka på kvällen sen med.

Idag visade vågen -1 hekto från igår och då visade den -3hekto sen förra gången jag skrev. Så nu går det åt rätt håll igen, äntligen!

Idag blir det lättkvarg till frukost (ca 30g) och till lunch lax med grönsaker. Blir nog bra.

Nu ska jag sticka och borsta tänderna och kila till affären, ha en fin dag! ♥

Lördag idag

2012-08-11 | 11:21:55 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag vet, uppdaterar för sällan. Men mår fortfarande lite konsitgt, gråter och får panikattacker. Har gått ner 3hekto sen jag skrev sist, förstår ni hur dåligt det är, 3hekto på över en vecka... så jäkla sämst. Men jag vet varför, har inte tränat alls. Helt enkelt inte orkat.
 
Min delmåls vikt är 9kg bort nu, känns i alla fall lite närmare nu. Sen får jag se hur långt ner jag går, min kille vet om delmålet i alla fall, och han stöttar mig dit.
 
Idag ska jag lämna en sak jag lånat till en vän, sen pilla med photoshop och kanske se på film. Borde städa lägenheten med så kanske gör det också. Satsar på att skippa frukosten och lunchen och äta lite sallad på kvällen, kanske med lite kyckling eller så. Blir nog bra!
 
Hade tänkt bjuda på lite thinspo, men går tydligen inte att ladda upp bilder, så tills dess får ni ha det fint!
 

Svartvitt

2012-08-03 | 11:12:34 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
 
 

Förvirrad

2012-08-03 | 10:45:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Godmorgon!
 
Vaknade för en stund sedan, gick och köpte mini mjölk att ha i kaffet som jag dricker i skrivande stund.
Och lite äppeljuice, kände att jag behövde det idag, lite vitaminer. Egentligen är det total förbjudet med frukt men behöver en vitamin boost.
 
Gårdagens:
Frukost - 25g lätt kesella med tropical fruit funlight - gott! + Svart kaffe
Lunch - 1 portion Moussaka, var tvungen att äta... + Funlight saft
Kvällsmat - ca 1½ kycklinglår, spydde....
Övrigt: Drack några öl... sånt jävla fail är jag.
 
Idag kör jag samma frukost som igår fast med minimjölk i kaffet då, skippar lunchen helt, ska dricka lite vin ikväll och vill inte gå runt med en massa äckel i magen då, slutar bara i kaos.
 
Dagen igår var sådär, gjorde inget alls och tänkte alldeles för mycket om för mycket, rör alltid till det för mig själv. Idag känns allt helt konsitgt, är helt förvirrad och allt känns konstigt. Har varit så peppad på den här kvällen (ska till en vän) i säkert 2½ vecka, nu när det är idag känner jag helst bara för att krypa upp i soffan och stänga världen ute.
 
Men det blir nog bra, ska försöka ha roligt och umgås, känns bara så jäkla jobbigt.
Berättade för vännen jag ska till exakt hur jag känner med maten, ångest mm, och h*n flippa ur... Inte direkt det jag hoppade på, hade hoppats på lite stöd eller kanske rent av peppning, men istället blev jag nästan idiot förklarad. Räknade iofs inte med att h*n skulle förstå allt, det är komplicerat.
 
Har inte vågat ställe mig på vågen idag, vet att siffrorna kommer visa högre, och det ger mig sån förbannad ångest, så jag väntar en liten stund till för att sansa mig, sen är det dags att ta tag i sanningen. Enda sättet att ta reda på hur jävla skit gårdagen egentligen gick.
 
Kaffet är slut, dags att göra sig redo för dagen.
Ha det bäst ni alla!
 
Tänker på dig A ♥

Länge sedan nu

2012-08-02 | 14:55:16 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat, har mått riktigt dåligt. Hänt en massa saker, mest gråtit och velat dö, och då har jag helt enkelt inte orkat skriva.
 
Nu börjar det ordna upp sig igen och jag har även börjat jobba igen sedan ett tag tillbaka, kort semester i år.
 
Vikten ligger i princip stilla, gått ner 1,7kg ungefär, vilket är förbannat dåligt på så länge tid. Men har inte mått bra och har inte orkat träna som jag ska och ätit på tok för mycket. Mår jag dåligt så överäter jag alltid. Men nu tar jag nya tag!
 
Hoppas ni alla mår bra! Kommer nog inte uppdatera så ofta men ska försöka skriva någon gång i veckan från och med nu tills jag ordnat upp livet ordentligt.
Jag triggar inte, min blogg är mitt andrum, mina tankar översatta till ord.